Jdi na obsah Jdi na menu

Zaříkávač - The Necromancer

zarikavac.jpg

San Francisco:
Po útěku do Ojai, Paříže a nakonec do Londýna jsou Josh a Sofie konečně doma. A po tom všem, co za poslední víkend viděli a co se naučili, jsou si oba čím dál méně jistí svou budoucností.Ani jeden z nich plně neovládl magii, kterou budou potřebovat k obraně proti bytostem z temnot, ztratili Scatty a stále je pronásleduje Dr. John Dee. Nejvíce je ale znepokojuje otázka, zda mohou věřit Nikolasi Flamelovi. Mohou věřit vůbec někomu?

Alkatraz:
Dr. Dee podcenil sílu Perenely Flamelové. Alkatraz jí nemohl zadržet. Nereus pro ní nebyl žádným soupeřem, a dokázala si najít ty nejméně pravděpodobné spojence. Ale na ostrově nebyla uvězněna sama. Za mřížemi a magickými symboly byla sebranka netvorů – Deeho armáda připravená na poslední bitvu. A teď na Alkatratz přišel Machiavelli aby netvory vypustil na San Francisco.
Perenela může být silná, ale každým dnem slábne a dokonce i s Nikolasem po boku by pro ní bitva těchto rozměrů mohla být příliš velké sousto. Nikolas a Perenella musí ochránit město, ale vynaložené úsilíí je nejspíš oba zabije.

Londýn:
Dee zklamal svého pána, protože nebyl schopen získat zpět poslední dvě stránky Kodexu. Nyní je psancem a novou kořistí pro všechny netvory původně vyslané zničit Flamela.
Ale Dee má plán. S Kodexem a netvory z Alkatrazu může ovládnout svět. Vše co potřebuje je pomoc archónů. Ale aby jeho plán fungoval, musí přivést Matku Bohů zpět mezi živé. K tomu bude muset vycvičit zaříkávače. A legendární dvojčata budou perfektními žáky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář